Уникатни велигденски рецепти за модерната кујна

Уникатни велигденски рецепти за модерната кујна

Црвените јајца, детскиот џагор и вербата во Бог се она што секоја година го одбележува големиот христијански празник Велигден. Ден кога секое домаќинство подготвува голема трпеза за дочек на најблиските за да се прослави Христовото воскресение. И оваа година, кујните...