Рецепт за брзо слабеење

Рецепт за брзо слабеење

Ако сакате да изгубите неколку килограми, мора сериозно да се посветите на тоа. Тука нема голема мудрост: едноставно внимателно избирајте што јадете и се движите се многу. За оние кои сакаат да ослабат брзо, ве советуваме да ја замените вечерата со овој лаксативен...