Поставена кутија за донации за Сара во Скопје !

Окт 24, 2018 | Хуманост

Тимот на ТРПЕЗА во соработка со Мартин Неделковски од Скопје и пекара Бакал  постави кутија за донации за Сара во Скопје!

Ова нека биде пример и за останатите фирми и физички лица да помогнат во собирањето на средствата !

Сите хумани граѓани кои се во можност може да донираат , кутијата се наоѓа во пекара Бакал во ГТЦ наспроти порта Македонија !

 

Броевите за донации се 143 102 (Т-мобиле) и 143 480 (ВИП), а може да се донира и со уплата на следната жиро сметка: 200001557959672 – Горан Настески, депонент Стопанска банка.

Сите добронамерни луѓе, фирми кои сакаат да помогнат тоа можат да го направат на жиро сметката:

Горан Настески-Охрид
Ж. сметкa: 200001557959672
АД. Стопанска Банка.

Сите имаме право на лек, сите имаме право на живот… Trikafta!!!

Цистична фиброза, опака мултисистемска, генетска болест која настапува поради дефект на CFTR – протеинот и од која страдаат плуќата, панкреасот а, и се’ друго, и со која сите знаеме како се живее но, за оние кои не знаат, тоа ќе им го пренесеме преку приказната на...

На 27-годишниот Мики од Велес кој боледува од тумор на мозокот му е потребна наша помош

На 27-годишниот Мики од Велес кој боледува од тумор на мозокот му е потребна наша помош

На 27- годишниот Милан Миланов- Мики од Велес, потребна му е наша помош за лекување на тумор на мозокот. Бидете хумани, донирајте на жиро сметката: 210-7000006500-36 НЛБ Банка. Наскоро се очекуваат и броеви за донирање од мобилните...

Нема време за чекање – Игор мора утре да замине на операција, потребни се 3.000 евра

Нема време за чекање – Игор мора утре да замине на операција, потребни се 3.000 евра

Игор Геленчев е во критична состојба е тргнат за Скопје, а утре треба да оди на лекување во Турција. Апелот кружи на социјалните мрежи и очајно се бара помош. „Со Брза помош го носат Игор во Скопје. Имаме ли јунак што ќе даде 3.000 евра и 3 авионски карти за Турција...