Меко тесто полнето со павлака кое мириса на ванила

Меко тесто полнето со павлака кое мириса на ванила

Појадокот во Италија честопати вклучува капучино и слатки, меки колачи кои обично варираат во зависност од регионот, а во Рим ќе наидете на неверојатно маритоцо. Ова слатко пециво полнето со слатка павлака што мириса на ванила се подготвуваше со децении во Италија, а...