Преработката на „Нешто ќе те питам бабо“ руши рекорди !

Мар 27, 2019 | Забава

Некст Тајм со статус на Фејсбук :

Ова за Некст Тајм е до сега најголема гледаност статисткички од сите видеа.Слушам кај шумат шумите имаше гледаност 300 илјади за 4 дена, и еден милион прегледи за еден месец , ќе ни биде мило доколку и овој рекорд го собориме заедно со вас…ние направивме вие ни помагате!!! Ви благодариме за сите споделени видеа , не правите горди и мотивирани за уште поголем успех.Било каква и да е, македонска музика нека е !!!

Погледнете го видеото :

Се подготвувате да одите на море – ова се цените за кафе, храна и лежалка во Хрватска, Црна Гора и Грција

Се подготвувате да одите на море – ова се цените за кафе, храна и лежалка во Хрватска, Црна Гора и Грција

Летото пристигнува и пред почетокот на сеозната главно прашање на македонските туристи кои планираат одмор им е освен цената на хотелите и апартманите, колку чинат лежалките, чадорите за сонце, кафето, гирото и слично. Цените во Грција и Црна Гора, засега се останати...

Мексиканска кујна

Мексиканска кујна

За мексиканската кујна се смета дека е една од најпознатите во светот. Голем дел од производите што се користат во разните кујни во светот, потекнуваат од Мексико. На пазарите во старо Мексико можело да се најде: грав, пченка, кикиритки, какао, домати, чили пиперчиња,...

Тајните на Француската кујна

Тајните на Француската кујна

Вистинскиот развој на француската кујна започнува со Катерина де Медичи. Кога во 1533 -тата година таа заминала за Франција за да се омажи за кралот Хенри Втори, таа покрај личните работи, на пат ги повела готвачите, келнерите и слаткарите. Катерина со право била...

Турска кујна

Турска кујна

Турската кујна спаѓа меѓу 10 најатрактивни светски кујни. Дамнешниот номадски живот, просторот со различната флора и фауна, кои минува низ седум географски зони, и наследството на богатата царска кујна се трите темелни елементи кои влијаат врз гастрономската умешност....