Нема време за чекање – Игор мора утре да замине на операција, потребни се 3.000 евра

Мај 3, 2018 | Хуманост

Игор Геленчев е во критична состојба е тргнат за Скопје, а утре треба да оди на лекување во Турција.

Апелот кружи на социјалните мрежи и очајно се бара помош.

„Со Брза помош го носат Игор во Скопје. Имаме ли јунак што ќе даде 3.000 евра и 3 авионски карти за Турција за утре. Ако го имаме херојот нека ѕвони на мајка му на Игор, Живка 078 256 887“.

Според информациите кои кружат низ социјалните мрежи, се јави хумана личност да ги купи картите.

Ова младо момче од Богданци мора замине на итна операција во Турција од тумор на мозокот. Неговата мајка која е самохрана и се бори за својот замолува за помош.

Не се собраа доволно пари на донациските броеви. Потребно е да се јави хумана личност!

Телефонски броеви за донации: 070 143 181 Телеком, Вип.Оне 143 468

Трансакциска сметка:

200003205877055
АД. Стопанска Банка
Игор Генчев

 

Сите имаме право на лек, сите имаме право на живот… Trikafta!!!

Цистична фиброза, опака мултисистемска, генетска болест која настапува поради дефект на CFTR – протеинот и од која страдаат плуќата, панкреасот а, и се’ друго, и со која сите знаеме како се живее но, за оние кои не знаат, тоа ќе им го пренесеме преку приказната на...

На 27-годишниот Мики од Велес кој боледува од тумор на мозокот му е потребна наша помош

На 27-годишниот Мики од Велес кој боледува од тумор на мозокот му е потребна наша помош

На 27- годишниот Милан Миланов- Мики од Велес, потребна му е наша помош за лекување на тумор на мозокот. Бидете хумани, донирајте на жиро сметката: 210-7000006500-36 НЛБ Банка. Наскоро се очекуваат и броеви за донирање од мобилните...

Поставена кутија за донации за Сара во Скопје !

Поставена кутија за донации за Сара во Скопје !

Тимот на ТРПЕЗА во соработка со Мартин Неделковски од Скопје и пекара Бакал  постави кутија за донации за Сара во Скопје! Ова нека биде пример и за останатите фирми и физички лица да помогнат во собирањето на средствата ! Сите хумани граѓани кои се во можност може да...