На 27-годишниот Мики од Велес кој боледува од тумор на мозокот му е потребна наша помош

Авг 7, 2019 | Хуманост

На 27- годишниот Милан Миланов- Мики од Велес, потребна му е наша помош за лекување на тумор на мозокот.

Бидете хумани, донирајте на жиро сметката:

210-7000006500-36 НЛБ Банка.

Наскоро се очекуваат и броеви за донирање од мобилните оператори.

Сите имаме право на лек, сите имаме право на живот… Trikafta!!!

Цистична фиброза, опака мултисистемска, генетска болест која настапува поради дефект на CFTR – протеинот и од која страдаат плуќата, панкреасот а, и се’ друго, и со која сите знаеме како се живее но, за оние кои не знаат, тоа ќе им го пренесеме преку приказната на...

Поставена кутија за донации за Сара во Скопје !

Поставена кутија за донации за Сара во Скопје !

Тимот на ТРПЕЗА во соработка со Мартин Неделковски од Скопје и пекара Бакал  постави кутија за донации за Сара во Скопје! Ова нека биде пример и за останатите фирми и физички лица да помогнат во собирањето на средствата ! Сите хумани граѓани кои се во можност може да...

Нема време за чекање – Игор мора утре да замине на операција, потребни се 3.000 евра

Нема време за чекање – Игор мора утре да замине на операција, потребни се 3.000 евра

Игор Геленчев е во критична состојба е тргнат за Скопје, а утре треба да оди на лекување во Турција. Апелот кружи на социјалните мрежи и очајно се бара помош. „Со Брза помош го носат Игор во Скопје. Имаме ли јунак што ќе даде 3.000 евра и 3 авионски карти за Турција...