Какви модели на костими за капење да одбереме според обликот на телото ?

И кога доаѓа омилениот дел од годинита, жените повторно имаат дилема.Како да изгледате најдобро во најпосакуваното летно парче на секоја жена – костимот за капење ?! За него со месеци се трудиме да изгледаме совршено, ќе вежбаме и ќе држиме соодветни диети, само за секој милиметар од телото да биде беспрекорен.

Па, ако и вие тргнете во потрага по омилениот костим за капење за ова лето, треба да ја имате на ум градбата на телото.

Без оглед на тоа колку ви се допаѓа некој модел, можеби нема да го извади најдоброто од вас.

Затоа, запаметете го овој илустриран водич:

 
Мени