Не ви треба ништо друго: Овој напиток го забрзува метаболизмот, зајакнува имунитетот и ја прави кожата сјајна

Пролетен зелен чај кој го зајакнува имунитетот, а можете да го конзумрате во било кој период од денот, ќе ви даде сила, сјајна кожа и подобрување на метаболизмот.

Подготовка:

  • 3 листа кељ
  • 1 јаболка
  • 1 лимон
  • 1/2 краставица

 

Измешајте ги сите состојкии испијте додека е свеж.Сокот може да го разредите со вода, по желба.

Мени